Kiderült, miért költözött vissza Magyarországra Törőcsik Mari örökbe fogadott fia

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
örökbe fogadás Törőcsik Mari Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari örökbe fogadott fia, Son felnőttként visszatért Vietnámba, de néhány éve visszaköltözött Magyarországra, méghozzá Velembe. Kiderült, hogy miért döntött így. 

Törőcsik Mari örökbe fogadott fia, Son évekig lakott Vietnámban, mielőtt visszaköltözött volna Magyarországra, abba a faluba, ahol anyja is élt. Néhány évvel ezelőtt ugyanis Son súlyosan megbetegedett, az életéért küzdött, és úgy érzi, a falu szentje mentette meg az életét.

Néhány évvel ezelőtt Son nagyon beteg volt Vietnámban, majdnem meghalt, annyira súlyos volt a helyzet.

Törőcsik Mari Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Amióta hazajött Velembe, ugyanúgy részt vesz a falu közösségi életében, mint az anyja. Ez a fiatalember éppen olyan, mint Törőcsik Mari, kedves, mindenkihez van egy jó szava. Rendszeresen jár templomba, és a családja is nagyon szeretetre méltó. A felesége egy aranyos, törékeny asszony, és a kislányukat, Zsófit is imádják a falu lakói" - mondta Vera néni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.