Megszólalt a meztelenkedéséről Mihalik Enikő: "Ez a kép kiverte a biztosítékot"

Mihalik Enikő meztelen szupermodell meztelenkedés meztelen fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő alaposan felborzolta a hazai kedélyeket meztelen fotójával, amit pár hete tett közzé. A szupermodell azt mondja, szereti a meztelen szabadságot, és a felháborodás sem tartja vissza attól, hogy a jövőben ismét megmutassa magát pucéran.

"Őszintén meglepődtem, hogy pont ez a kép váltott ki ilyen érzelmeket, sok negatív kommentet kaptam. Érdekes, amikor még a terhesség előtt osztottam meg meztelen művészi fotót, akkor nem volt ilyen nagy „felháborodás". Szerintem ennél természetesebb dolog nincs egy nő életében, mint hogy várandós. Sőt! A felnőtt életem során sosem éreztem magam ilyen közel egy termékenységi istennőhöz, mint most. Meggyőződésem volt, a nők tudnak majd azonosulni a kép üzenetével, de tévedtem. Érdekes téma, hogy egy nem terhes női testet miért a szexualitással azonosítanak, és miért tabu a meztelenség, ha valaki gyereket vár? Én nem gondolom, csak azzal, hogy nem volt rajtam ruha, szexualizáltam volna magam, de látom, ez a kép kiverte a biztosítékot, ennek ellenére ez nem tart vissza a jövőben attól, hogy hasonlót osszak meg. Jól érzem magam a bőrömben, és mindig szerettem a meztelen szabadságot. Azt szoktam mondani, három dolog miatt öltözöm fel: ha tetszik egy ruha, ha fázom, vagy ha muszáj" - mondta Mihalik Enikő a Blikknek adott interjújában.

Mihalik Enikő Forrás: Mihalik Enikő/Instagram




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.