Tóth Andi kitálalt arról, hogy indult a botránya Tóth Gabival: "Szerintem nem kedvel"

Tóth Gabi Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Tóth Gabi között korábban komoly nyilvános vita robbant ki, ennek a részleteiről kérdezte Andit Hajdú Péter.

Tóth Andi és Tóth Gabi között nemrég komoly vita robbant ki. Az egész azzal kezdődött, hogy Tóth Andi közzétett egy képernyőfotót egy zárt Facebook-csoportról, melynek Gabi is tagja. A felvételen az látható, hogy a csoportban Gabi megosztotta Tóth Andi egyik fotóját.

Miután Andi az egész posztot a nyilvánosság előtt is megosztotta, elindult közöttük egy nyilvános adok-kapok. Erre kérdezett rá Hajdú Péter a Life TV műsorában Andinál.

"Szerintem nem kedvel" - mondta Tóth Andi, majd elárulta, Gabi korábban privát üzenetet írt neki arról, hogy szerinte olcsóak a képei, és azoktól ő maga is azzá válik. Valamint az ő állítása szerint arról is írt neki Gabi, hogy az ő példáját kellene követnie. Andi szerint azonban ez álszent dolog volt az énekesnőtől.

"Nyilván elismerem, hogy ő több mindent elért, pont ezért nme értem, hogy akkor miért velem foglalkozik. És akkor miért nem akkor, 15 évesen, mikor egyedül voltam, és mindenki bántott, kihasznált és csóró voltam? Miért nem akkor jött segíteni?" - Mondta Andi a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.