Téglával dobált autókat, betörte egy egyetemi épület ajtaját egy fiatal férfi Pécsett

Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff -
Pécs férfi rendőrség rongálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pécsi rendőrök garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást egy 25 éves helyi férfi ellen, aki egy hónap alatt a városban több autót és épületet is megrongált.

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a helyi férfit, aki 2021. április 18-án a kora esti órákban Pécsett, a Vasvári Pál, valamint a Jogász utcában téglával megdobált három parkoló személygépkocsit, majd betörte egy egyetemi épület ajtaja felett az üveget is.

Elfogását követően a 25 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Ezt követően azonban tovább folytatta a rongálást. Április 24-én este Pécsett, a Puskin téren bedobta a rendőrőrs előtt parkoló, megkülönböztető jelzéssel ellátott szolgálati gépkocsi ablakát, majd május 5-én hajnalban ugyanott még két civil autónak is betörte az ablaküvegét, és az őrs bejárati ajtaját is megdobta egy kővel.

A rendőrök az elkövetéssel gyanúsítható férfit május 5-én újra elfogták, kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Ellene garázdaság és rongálás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.