Barátnőjét kényszerítette szexmunkára a férfi: Szekszárdon vették őrizetbe

Forrás: Thinkstock -
barátnő Szekszárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberkereskedelem és más bűncselekmények gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 55 éves férfit szerdán Szekszárdon.

Egy 55 éves férfit vettek őrizetbe Szekszárdon emberkereskedelem és más műncselekmények miatt. A gyanúsított volt barátnőjét arra kényszerítette, hogy másokkal is szexuális kapcsolatot létesítsen - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján csütörtökön.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A közlemény szerint a nő még 2020 nyarán tette feljelentést volt élettársa ellen, aki 2019 februárja és 2020 májusa között kényszerítette másokkal való szexuális kapcsolatra. A férfi rendszeresen bántalmazta az asszonyt, aki maradandó fogyatékosságot szenvedett. A sértett szerint volt élettársa koldulásra és más munkák elvégzésére is rávette. Ha a nő nem tett eleget a kérésnek, akkor megverte.
A nyomozók a gyanúsítottat emberkereskedelem, kényszermunka és maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés elkövetése miatt hallgatták ki. A férfi tagadta a bűncselekményeket, a rendőrök letartóztatását indítványozták a Tolna Megyei Főügyészségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.