16 év után tett vallomást az asszony: volt férje megfojtotta újszülött kisfiát

anyaság rendőrség élettárs család megfojtás újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy több mint tíz évvel ezelőtt történt gyilkossági ügy részleteit hozta nyilvánosságra a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztálya: a 16 éve történt bűncselekménynek egy csecsemő volt az áldozata.

Egy 48 éves asszony a Gyömrői Rendőrségen tett vallomást egykori férjének, S. Józsefnek a szörnyű tettéről. Eszerint az asszony három saját gyereket és a férjével közös ikerpárt nevelt, amikor 2004 őszén az otthonában egy kisfiúnak adott életet.

Hiába kérte a férjét, hogy hívjon mentőt, ő kiabálni kezdett vele. Amikor az anya a fürdőszobából visszatért sem a kisbabát, sem férjét nem találta.

Később S. József visszaérkezett és megfenyegette, ha bárkinek szól a szülésről, megöli – írja a police.hu.

A harmadnap kérdezősködő rendőröknek azt hazudta, nem tud senkiről, aki a közelmúltban szülhetett – bár sejtette, hogy a megtalált halott csecsemő az ő fia lehetett.

Nem sokkal később S. Józseffel elváltak útjaik, azóta újból férjhez ment, de a történtekről 16 esztendőn át hallgatott.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást az emberöléssel gyanúsított S. József ellen, az ügy iratait átadta az ügyészségnek, és jelenleg letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.