Erre számíthatsz a következő napokban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
meleg időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre, itt a meleg: most lesz igazán kellemes a szabadban töltött idő. A hét vége felé azonban ismét hűvösre és csapadékra számíthatunk. 

Hétfő
Csak kevés fátyolfelhő szűri a kellemes májusi napsütést. Eső sehol sem lesz. Nyáriasan meleg időre számíthatunk, hiszen a hőmérséklet csúcsértéke eléri a 24-28 fokot. A déli szél megerősödhet.
Kedd
Sok napsütés, száraz, igazi nyárias idő várható. Csapadék továbbra sem alakul ki. A hőmérséklet délután 25 és 30 fok között alakul. A déli, délkeleti szél több helyen lehet erős.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


Szerda
Délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délután egyre több helyen valószínű zápor, zivatar. Északkeleten azonban estig nem várható csapadék. A szél délután északnyugatira fordul és megerősödik. 19 és 26 fok közötti értékeket mérhetünk.
Csütörtök
Erősen felhős időnk lesz. Dél, délnyugat felől több hullámban várhatók záporok, zivatarok - nagyobb számban délután. A délnyugati szél sokfelé lesz élénk, zivatarok környezetében viharos. 14 és 21 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.
Péntek
Marad a borongós idő, és északnyugat felől újabb eső, zápor, zivatar valószínű. Marad az élénk délnyugati légmozgás. 15-20 fok között alakul a maximum - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.