Madeleine McCann 18 éves lenne, szülei így emlékeztek meg rá a születésnapján

Forrás: Getty Images -
eltűnt szülők Madeleine McCann születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de már 18 éves lenne Maddie McCann. A 14 éve eltűnt kislány szülei ajándékot is vettek gyereküknek, és továbbra is bíznak abban, hogy kiderül az igazság.

Immáron 14 éve, hogy eltűnt a portugál üdülőövezetből a 4 éves Maddie McCann. Szülei azóta is bíznak benne, hogy kiderül, mi történt a lányukkal. Az utóbbi időben pedig a rendőrség is új nyomokra bukkant.

Madeleine McCann most lenne 18 éves. Forrás: Getty Images

Maddie szerdán lett volna 18 éves, természetesen a család így is megünnepelte a lányuk születésnapját. Csendben imádkozással töltötték ezt a napot, de ajándékot is vettek a gyereküknek, ezt a szobájában helyezték el, ami eltűnése óta érintetlen – írta a The Sun.

„A szülők arra kérték a családot és az embereket, hogy csendesen emlékezzenek Madeleine születésnapjára, és ne adják fel a reményt, hogy a nyomozás idővel eredményre vezet" – mondta a kislány nagybácsikája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.