Tasnádi Péter egykor két kézzel szórta a pénzt, luxusban élt a milliárdos maffiavezér, de mostanra a pénzéből semmi nem maradt: minden hónapban várja a postást a nyugíjával. 

Egykor a Rózsadomb tetéjén élt luxuslakásban, két kézzel szórhatta a pénzt, hiszen milliárdos volt. Most azonban a nyugdíjból tengeti az életét, minden hónapban várja a postást. Elmondta, hogy jutott olyan magaslatokból ilyen mélyre.

Tasnádi PéterForrás: MTI/Mohai Balázs

"Amikor 1991-ben Bécsből hazajöttem, először uzsorázni kezdtem. Aki nem adta vissza időre a pénzemet, azt szétcsaptam. Később többek között emberölésre felbujtás, önbíráskodás, adóhiány, bűnszervezet létrehozása és -vezetése, pénzmosás, adócsalás, sikkasztás miatt nyomoztak ellenem, 13 évig voltam börtönben. Több milliárd forint vagyonom volt, amit a börtönévek alatt széthordtak. Hat éve szabadultam a börtönből, két éve lakom ebben a kölcsönlakásban, 51 ezer forint a nyugdíjam" - mondta a Blikknek Tasnádi.

"Ha befizetem a rezsit, utána nem marad ennivalóra sem. Szerencsére minden hónapban 10 ezer forint szociális segélyt kapok az önkormányzattól, amit levélben kell kérnem" - tette hozzá. Önéletrajzi könyvéből származó bevételell húzza ki a hónap végéig.