Egy kisbaba holttestét találták meg egy szombathelyi lakásban

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
holttest kisbaba gyász lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csecsemőt egy négyemeletes ház egyik lakásában találták.

A Vaol információi szerint szombaton délelőtt egy csecsemő holttestét találták meg Szombathelyen, a Barátság utca egyik négyemeletes házának lakásában. A lap úgy tudja, hogy a lakásban egy negyven év körüli pár lakik.

A mentősök reggel 7 óra után érkeztek a helyszínre, akik feltehetőleg egy nőt vittek kórházba a lakásból, majd néhány órával később a rendőrök is megjelentek az utcában. A bűnügyi helyszínelők tíz óra körül érkeztek meg, egész délelőtt nyomokat rögzítettek a lakásban, a halottszállítók pedig egy kisgyerek holttestét vitték el.

Úgy tudni, a pár férfi tagja reggel ért haza a munkából, és akkor szembesült azzal, hogy a nem régen született kisbaba már halott volt.

Ő értesíthette a rendőröket és a mentőket is, utóbbiak hosszú ideig próbálták újraéleszteni a kisbabát, ám ez nem sikerült. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – írták szűkszavú közleményükben.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.