A Miss Mexico sztárja, Andrea Meza megnyerte a Miss Universe 2021-et. Pazar ünnepségen koronázták meg - egy évvel azután, hogy a rangos versenyt a koronavírus-járvány miatt lemondták.

A Miss Universe egy évvel azután jelentette be győztesét, hogy az eseményt a koronavírus-járvány miatt törölték. A 26 éves Andrea Meza lett a győztes, aki eszével és szépségével nyűgözte le a bírókat. A fiatal nő a belső szépséget tartja a legfontosabbnak - írja a Daily Star.

Manapság a szépség nemcsak abból áll, ahogy kinézünk. Számomra a szépség a szellemiségünkből, a szívünkből és a viselkedésünkből is sugárzik. Soha ne engedd, hogy valaki azt mondja neked, hogy nem vagy értékes"

- nyilatkozta a szépségkirálynő, aki 74 lányt győzött le.

Amikor a koronavírusról kérdezték és arról, hogy ő mit tett volna a politikusok helyében, ez a választ adta:

Minél előbb elrendeltem volna a karantént, még mielőtt ekkora lett volna a baj. Mivel annyi életet vesztettünk, és ezt nem történhetett volna meg. Vigyáznunk kell az embereinkre. Ezért vigyáztam volna rájuk a kezdetektől fogva."

Ő a harmadik mexikói nő, aki valaha is megnyerte a Miss Universe szépségversenyt, Lupita Jones és Ximena Navarette nyomdokaiba lépve.