Sas József özvegye nem tudja feldolgozni a férje elvesztését: a temetőbe is képtelen volt kimenni

Forrás: MTI/Földi Imre -
özvegy gyász Sas József temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudja feldolgozni szeretett férje elvesztését Sas József özvegye. Zsuzsa a temetés óta most volt kint először a humorista sírjánál, mert eddig képtelet volt meglátogatni a nyughelyét.

Sas József is a koronavírus áldozata lett, a humoristát közel négy hónapja ragadta el a betegség. Özvegye azóta sem találja a helyét szeretett férje nélkül, egyelőre képtelen feldolgozni a veszteséget.

„Jóska dolgai ott és úgy vannak, mint amikor még itt volt velem. Nem visz rá a lélek, hogy hozzájuk nyúljak, és nem is tudom, valaha lesz-e hozzá erőm" – mesélte az asszony a Star Magazinnak.

Sas József özvegye nem tudott kimenni férjéhez a temetőbe. Forrás: MTI/Földi Imre

Zsuzsa elárulta, a temetőbe sem tudott kimenni sokáig. Nem rég azonban összegyűjtötte az erejét, és elmentek a lányával.

„A múlt héten, amennyire tudtam, összeszedtem magam és a lányommal a temetés óta először meglátogattuk a nyughelyét. Napokig készítettem magam a találkozásra. Szeretnék majd többször is kimenni, beültetni virággal, jövőre pedig egy szép sírkövet is csináltatok neki"


Az özvegy egyelőre nem tudja, hogyan fog szeretett férje nélkül élni, nagyon megviselte az elvesztése.
„Negyvennégy évig éltünk együtt a legnagyobb boldogságban és szeretetben, ez nagyon sok idő. Az elvesztése hatalmas fájdalmat és hiányérzetet okozott, amit még nem tudtam feldolgozni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.