Nem a jéghegy, hanem az UFO-k tehetnek a Titanic elsüllyedéséről

Forrás: Hemis via AFP/RIEGER Bertrand / hemis.fr/Rieger Bertrand -
Titanic UFO katasztrófa földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok emlélet látott már napvilágot a Titanic tragédiájával kapcsolatban, de talán most érkeztünk el a legmerészebbhez. Valóban az UFO-k okozták?

1912. április 14-én a hatalmas óceánjáró jéghegynek ütközött, és elsüllyedt, nagyjából 1500 utast is magával rántva a hullámsírba. Egy tudós most azt állítja, az egész a földönkívüliek műve volt.

United Kingdom, Northern Ireland, Cultra near Belfast, Ulster Folk and Transport Museum photo collection, image of the RMS Titanic leaving Southampton April 10, 1912 (Photo by RIEGER Bertrand / hemis.fr / Hemis via AFP) Forrás: Hemis via AFP/RIEGER Bertrand / hemis.fr/Rieger Bertrand

2012-ben állt elő Dr Josef Hostettler azzal az elmélettel, mely szerint a Titnaic katasztrófájátért nem jéghegy, hanem földönkívüli, vízalatti hajók a felelősek. Találtak ugyanis az elsüllyedt hajótest oldalán három lyukat, melyek a tudós szerint csak és kizárólag lézertől származhattak.

Az állítja, hogy egy idegen vízi jármű támadt rá a közelben lévő hajókra - tehát nem a Titanic volt a célpont - pár napos eltéréssel, ezek közül kettő elsüllyedt, a harmadik azonban megúszta. Mivel a világsajtó az óriás luxus óceánjáró tragédiájával volt elfoglalva, senki sem foglalkozott a másik hajó eseteivel. - írja Weekly World News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.