Azt ígérik: itt a nyár! - Ilyen időre számíthatsz a napokban

Forrás: Thinkstock -
meleg időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, végre itt a jó idő: sok napsütést ígérnek a meteorológusok a következő napokra. 

Csütörtök
Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Csapadékra igen kicsi az esély. Az északkeleti szél időnként megélénkül. 20-25 fok közötti kellemes hőmérséklet várható. Front nem lesz felettünk.
Péntek
A sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de esetleg elvétve fordulhat csak elő zápor, vagy zivatar. 21 és 26 fok közé melegszik a levegő.

Forrás: Thinkstock


Szombat
Eleinte változóan, délután már erősen felhős lesz az ég, és elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat - nagyobb eséllyel a Dunántúlon. 24°C körüli értékeket mérhetünk a délutáni órákban.
Vasárnap
Gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és szórványosan várhatók záporok, zivatarok. Még tovább erősödik a nappali felmelegedés: délután már 22-27 fok lesz.
Hétfő
Csökken a felhőzet, ragyogó napsütésre van kilátás. Szép nyári idő ígérkezik 26°C körüli maximumokkal - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.