Hátborzongató jelenetet leplezett le egy férfi az elhagyatott szellemvárosban - Videó

Death Valley Google Earth rejtély videó szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Cline furcsa jelenetbe botlott a Halál-völgy Nemzeti Park sivatagában található szellemvárosban. 

Egy Google Earth-felhasználó megosztotta azt a furcsa felvételt, melyre véletlenül bukkant rá: a felvételen fehér köpenyes férfiak csoportja összegyűlt egy elhagyatott szellemvárosban. A TikTok felhasználó, Jason Cline bemutatja, ahogy ráközelít az alkalmazás egy pontjára és ahogy ráközelített, egy kör alakú tárgyat talált, amely egy hüvelykujjnyomatnak tűnik - írja a Daily Star.

Ahogy tovább nézi a helyet, egy elhagyatott házat is talál a mező mellett, amely mellett pedig egy ijesztő fehér köpenyes férfi bámul egy biciklire. Majd több férfi is feltűnik, akik körben állnak és olyan, mintha egy szertartást folytatnának.

@jason_cline

Really weird things found on google earth. ##secrets##googleearth##strange

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

A rejtély végül gyorsan megoldódott, mivel a követők rájöttek, hogy ez egy művészeti alkotás az elhagyatott Rhyolite városban, a Death Valley-ben. A hátborzongató férfiak csoportja valójában Albert Szukalski belga művész alkotása, mely az "Utolsó vacsora" néven ismert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.