A temetés óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt Benkő László özvegye: most kivételt tett

özvegy temetés Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László 2020 novemberében távozott az élők sorából hosszas betegség után. A zenész  özvegye azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, de most kivételt tett. 

Mély megrendüléssel fogadta mindenki a hírt 2020 novemberében, hogy Benkő László távozott az élők sorából hosszas betegség után. Özvegye a temetés óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, de most kivételt tett. A zenésznek ugyanis emléket állítottak a kedvenc városában: fia vezetésével ültettek ott fát Zamárdiban.

Benkő özvegye a temetés óta most először jelent meg a nyilvánosság előtt Forrás: MTI/Czimbal Gyula

"A mi szerelmünk itt kezdődött a Balatonon az évek alatt pedig ugyanolyan, ha nem fontosabb szerepet töltött be az életünkben, mind a ketten nagyon erősen kötődünk ide érzelmileg" - mondta a Blikknek Benkő özvegye, Zsuzsa. "A tavalyi évben a Covid miatt nem jöhettünk, akkor ez teljesen kimaradt az életünkből, idén pedig már csak egyedül tudtam jönni. Az Elfújta a szél című történet középpontjában állt Tara földje. A lelkemben ugyanúgy ápolom ezt a helyet és Zamárdit akárcsak a regényben" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.