Elindult reggel iskolába, de haza már nem ment a 12 éves bácsalmási kislány - keresi a rendőrség

Forrás: Police.hu -
rendőrség eltűnés kislány Baja keresik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bajai rendőrök a lakosság segítségét kérik a kislány megtalálása érdekében.

A Bajai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Mándits Maja (12 éves) bácsalmási lakos ügyében.

A kislány 2021. június 11-én reggel otthonából iskolába indult. Az oktatási intézményhez oda is ért, azonban onnan ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig ezidáig nem vezettek eredményre.

Iskolába indult a 12 éves bácsalmási kislány, de nem érkezett meg: a rendőrség keresi Forrás: Police.hu

Mándits Maja kb. 140 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja világosbarna, vállig érő, szeme kék. Eltűnésekor világoskék farmernadrágot, rózsaszínű pólót és szürke pulóvert viselt, valamint egy lila iskolatáska volt nála.

A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható gyermek jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.