Hatalmas volt a dráma VV Fanni ügyének tárgyalásán: az anyja elsírta magát

Forrás: RTL Sajtóklub -
halál Novozánszki Fanni tárgyalás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni ügyének tárgyalása hangos veszekedések és dráma közepette zajlott: a vádlott megpróbálta meggyőzni a bíróságot arról, hogy a tragédia éjjelén nem egyedül vol Fanni lakásában. A lány édesanyja összetört. 

VV Fanni 2017-ben tűnt el, a rendőrség pedig azt közölte a családjával, hogy valószínűleg a lány meghalt. Azóta próbálják megtalálni Novozánszki Fanni holttestét, sajnos hiába. Ügyében kezdetét vette a tárgyalás, ami nem ment simán. Hangos veszekedés zajlott a teremben a vádlott, B. László és Fanni barátnője, B. Erika között.

VV Fanni Betti Forrás: RTL Sajtóklub

A váldott ugyanis azt állítja, nem volt egyedül azon az ominózus éjszakán Fanni lakásán, B. Erika is ott volt. A nőt tanúként hallgatták meg, a kettejük vallomása gyökeresen más volt. Erika azt állítja, semmi köze Fanni eltűnéséhez.

A nő és a vádlott egy órán keresztül veszekedtek a bíróságon.

A férfit több kamera is rögzítette Fanni eltűnésének éjszakáján, arról is látható felvétel, ahogy Fanni testét az autóhoz viszik. De arról is van video, ahogy leparkol Siófokon, majd átöltözik síruhába és többször elindul kocsival majd tíz vagy húsz perc után újra hazamegy. A férfi ezt azzal magyarázta, hogy nagyon feledékeny és mindig vissza kell mennie, ha elindult, hogy megnézze, bezárta-e az ajtót és kihúzta-e a vasalót....

Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József a tárgyalás után beszélt Fanni édesanyjával.

szegény asszony még most is elsírja magát minden tárgyalás után. Ezúttal is ez történt.

Úgy érzem, hogy ez az ember azt hiszi, hogy körülötte mindenki más ostoba.

Borsnak

Meglepő, hogy azt hiszi, mindezt beveszi az igazságszolgáltatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.