Kezdetét vette VV Fanni tárgyalása: ennek a személynek a vallomása perdöntő lehet

Forrás: Facebook/Origo -
barátnő tárgyalás bíróság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni gyilkossági ügye már négy éve folyik: a holttestet nem találták meg azóta, de bizonyítékuk sincs arra, hogy a fő gyanúsított, B. László gyilkolta meg az egykori valóságsztárt. 

A rejtélyes ügy tárgyalása ma kezdődik a Fővárosi Törvényszéken, ahol szemtől szembe fog állni egymással a gyanúsított, B. László és egykori barátnője, B. Erika. B. Erika VV Fanni egyik legjobb barátnője volt, aki a nyomozás szerint a lakásban tartózkodott, amikor a férfi távozott Fanni testével a karjában. A család ügyvédje szerint a lány többet tudhat, mint amennyit eddig bevallott. Ezt támasztja alá, hogy bár önként vállalta a poligráfos vizsgálatot, azon ellentmondásos válaszok születtek, ami arra utal, hogy a lány nem volt őszinte.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották. Forrás: Facebook/Origo

B. Erika vallomása perdöntő lehet, amennyiben őszintén elmondaná, mi is történt azon a bizonyos estén. Ez azonban egyelőre nem történt meg, helyette B. László és B. Erika közel egy órán keresztül vitatkoztak egymással a bíróság előtt. A férfi keresztkérdéseket tett fel egykori barátnőjének, ezzel is bizonyítva, hogy Erika hazudik - írja a Bors.

A bíróság S. Fannit is meghallgatta, aki első vallomásával ellentétben most tagadta, hogy ismerné VV Fanni ügyét. A tárgyalás folytatódik, következő lépésben azokat a kamerafelvételeket mutatja be a bíróság, melyen B. László is látszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.