Megszűnik Jakupcsek Gabriella műsora

műsor Jakupcsek Gabriella műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejelentették, hogy Jakupcsek Gabriella műsora szünetre vonul. A műsorvezető marad a csatornánál, ám arról nincs hír, hogy mikor tér vissza a show-ja.

Megszűnik a Jakupcsek Plusz című műsor – jelentette be Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Media-Digital Hungary Cabrio konferencián. Jakupcsek Gabriella 2018-ban indult műsora hivatalosan „szünetre vonul", ám arról nem esett szó, hogy mikor tér vissza. Jelenleg még fut a show, az egyelőre kérdéses, hogy meddig. A műsorvezető azonban marad a csatornánál, ősztől pedig új műsorban láthatják a nézők.

Jakupcsek Gabriella műsora szünetre vonul. Forrás: MTI/Zih Zsolt

Jakupcsek Gabriella nem rég elárulta, édesanyjáról örökölte maximalizmusát, és rengeteget köszönhet neki. Az asszony ma is az egyik legfőbb támasza és a mentsvára, annak ellenére is, hogy sokszor teljesen másképp gondolkodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.