„Hálás vagyok, hogy meghúzta a ravaszt” - Megszólalt az apagyilkos Simek Kitti húga

Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc -
gyilkosság apagyilkos Simek Kitti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simek Kitti 14 évesen lőtte le nevelőapját, aki állítása szerint rendszeresen zaklatta szexuálisan. A fiatal lányból mostanra felnőtt nő lett, akiről most féltestvére nyilatkozott. Gertrúd elárulta, hálás nővérének. 

A 14 éves Simek Kitti agyonlőtte alvó nevelőapját, hogy így vessen véget a hosszú ideje tartó szexuális bántalmazásnak. Akkor az egész ország a lány mellé állt, büntetése két év letöltendő börtön lett, de lánya születése után az akkori köztársasági elnök kegyelmet adott neki.

Pécs, 2004. január 27. Két év és két hónap fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla a nevelőapja megölésével vádolt tótújfalusi Simek Kitti Juditot. Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

A most 33 éves Kitti évek óta Hollnadiában él, ám nemrég hazatért állítólag azért, hogy magához csábítsa lányát. "Elmesélte, hogy Hollandiában él, egy étteremben dolgozik. Bár férjnél van, most zajlik a válópere. Azt hajtogatta, azonnal menjek vele Hollandiába, szerez munkát, akár újságkihordó is lehetek. Elárulta, azért ilyen sürgős az indulás, mert utánam több családi pótlékot kap a holland államtól" - mondta a többi között lánya, Lívia.

Kitt élettársa, Richárd azonban mást állít. "

Kitti valóban hosszú évekig tervezgette, hogy hazajön a lányához. Bebizonyítja az egész országnak, hogy ő valójában nem olyan, mint amilyen kép kialakult róla.

Kitti húga, Gertrúd pedig elmondta, hálás azért a nővérének, hogy meghúzta annak idején a ravaszt.

Kitti így óvott meg attól, hogy később hozzá hasonló sorsra jussak. Nem vagyok híve az erőszaknak, de hálás vagyok Kittinek, hogy meghúzta a ravaszt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.