Sokkoló: rugdosta, csapkodta. fojtogatta a csecsemőket az erőszakos óvónő

óvónő gyermekbántalmazás bölcsőde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy bűncselekmény elkövetésével vádolták meg a kansasi bölcsöde alkalmazottját, miután a videófelvételek szerint állítólag több mint 170 alkalommal, 24 napon keresztül bántalmazta a felügyelete alatt álló gyermekeket.

Rachel Beth Schradert elbocsátották a bölcsödéből, miután kiderült, hogy fizikailag bántalmazta a gyerekeket. A munkatársai március 26-án keresték meg a rendőrséget,miután észrevettek egy sérülést az egyik kisbabán és megnéztek egy videófelvételt. A felvételeken látható összes áldozat egy évnél fiatalabb volt - írja a CrimeOnline.

A nyilatkozatok szerint a nő rugdosta, csapkodta és erőszakosan rázogatta a gyerekeket, de egyes felvételeken a földre lökte és a padlóhoz nyomta őket. Az egyik csecsemőt néhány másodpercig a saját előkéjével fojtogatta majd a földre lökte és jól meg is rugdosta.

- nyilatkozta Steve Howe, a kerületi ügyész.

Rachel Beth Schrader állítólag azt mondta a nyomozóknak, hogy március 26-án vesztette el az önuralmát egy csecsemővel szemben, és ez volt az első alkalom, hogy valaha is bántalmazott gyermekeket. Howe arra kérte a szülőket, akik arra gyanakodnak, hogy a gyermekük megsérült, vegyék fel a kapcsolatot a nyomozókkal.

Sajnos ez nem egyedüli eset, nemrég egy most 18 éves férfit tartóztattak le, aki 8 óvodás gyermeket bántalmazott szexuálisan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.