Négy bűncselekmény elkövetésével vádolták meg a kansasi bölcsöde alkalmazottját, miután a videófelvételek szerint állítólag több mint 170 alkalommal, 24 napon keresztül bántalmazta a felügyelete alatt álló gyermekeket.

Rachel Beth Schradert elbocsátották a bölcsödéből, miután kiderült, hogy fizikailag bántalmazta a gyerekeket. A munkatársai március 26-án keresték meg a rendőrséget,miután észrevettek egy sérülést az egyik kisbabán és megnéztek egy videófelvételt. A felvételeken látható összes áldozat egy évnél fiatalabb volt - írja a CrimeOnline.

A nyilatkozatok szerint a nő rugdosta, csapkodta és erőszakosan rázogatta a gyerekeket, de egyes felvételeken a földre lökte és a padlóhoz nyomta őket. Az egyik csecsemőt néhány másodpercig a saját előkéjével fojtogatta majd a földre lökte és jól meg is rugdosta. 

Nagyon komolyan vesszük az ilyen típusú eseteket, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy igazságot szolgáltassunk"

- nyilatkozta Steve Howe, a kerületi ügyész. 

Rachel Beth Schrader állítólag azt mondta a nyomozóknak, hogy március 26-án vesztette el az önuralmát egy csecsemővel szemben, és ez volt az első alkalom, hogy valaha is bántalmazott gyermekeket. Howe arra kérte a szülőket, akik arra gyanakodnak, hogy a gyermekük megsérült, vegyék fel a kapcsolatot a nyomozókkal.

Sajnos ez nem egyedüli eset, nemrég egy most 18 éves férfit tartóztattak le, aki 8 óvodás gyermeket bántalmazott szexuálisan