Forgatás közben esett össze Oláh Gergő: orvost kellett hívni hozzá

Forrás: Facebook/Oláh Gergő -
forgatás orvos rosszullét Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő olyan titkot árult el, amiről eddig még soha nem beszélt: a TV2 egyik műsorának forgatásán elájult és orvost kellett hívni hozzá. 

Oláh Gergő - aki a napokban jelentette be, hogy feleségével ötödik gyermeküket várják - nemrég kulisszatitkokat árult el többek között az annak idején a TV2-n futó Drágám, add az életed!-ről. Évekkel ezelőtt szerepeltek feleségével ebben a műsorban, amit meg is nyertek. Jó élményekkel távoztak, legalábbis többnyie.

Oláh Gergő soha nem hallott kulisszatitkot osztott meg Forrás: Facebook/Oláh Gergő

Felesége nagyon bátran licitált, előfordult azonban, hogy túl kevést időt kapott egy-egy feladat elvégzésére, például az amerika focisra. "Fel kellett szaladni egy nagyon meredek rámpán, onnan leszakítani egy amerikai focit, leugrani három méter magasból, átmenni embereken, gumikon..."
- mondta a feladatról Gergő, majd egy kulisszatitkot is elárult.

Nem láttam, rosszul lettem, én már szerintem nem voltam a tudtomnál (...) Ott leállt a műsor egy órára, orvost hívtak, elájultam, össze kellett szedni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.