Rajongásig szerették a betegei a szén-monoxid-mérgezésben elhunyt orvost

Forrás: Shutterstock -
halál orvos család Szén-monoxid-mérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy négytagú család hunyt el szén-monoxid-mérgezésben, már napok óta meghalhattak, mire a hatóság betörte az ajtajukat. Kiderült, hogy az apa háziorvosként dolgozott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpán, ahol most mindenki őket gyászolja. 

Hétfőn este a VI. kerületi Jókai utcába riasztották a tűzoltókat, akik méréseket végeztek, és szén-monoxidot mutattak ki az érintett lakásban. Miután a gázszolgáltató munkatársai biztonsgossá tették a bejutást, a tűzoltók betörték a lakás ajtaját, és négy embert találtak ott holtan, kettő közülük gyerek.

A szén-monoxid-mérgezésben elhunyt orvost nagyon szerették a betegei - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Később kiderült, hogy egy 45 éves férfi, egy 37 éves nő és két gyermek, egy 7 és egy 5 éves kicsi holtteste feküdt a lakásban. Azóta pedig már azt is tudni, hogy az elhunyt családapa Dr. Q. Munther volt, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpán dolgozott háziorvosként, a családja azonban a fővárosban élt.

A településen a Blikk információi szerint mindenki rajongásig szerette a doktort, most pedig egy emberként gyászolják őt és családját.

Az a kedvesség, türelem és empátia, ami belőle áradt pótolhatatlan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.