Halálos motoros balesetet szenvedett egy 27 éves férfi Herceghalomnál

Forrás: Shutterstock -
ütközés motorbaleset halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy motoros csütörtök reggel, amikor tehergépkocsival ütközött a 102-es úton, az M1-es autópálya és Zsámbék közötti szakaszon - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Az útszakaszt Herceghalom térségében a helyszíni vizsgálat megkezdésekor a rendőrök teljes szélességében lezárták és fokozatosan szabadítják fel.

Halálos motoros balesetet szenvedett egy 27 éves férfi Herceghalomnál. Forrás: Shutterstock

Mint írják: nem sokkal 6 óra után egy Zsámbék felől motorkerékpárjával az autópálya irányába közlekedő férfi egy kocsisor előzésébe kezdett. A manővert nem sikerült befejeznie és egy szemből érkező tehergépkocsinak ütközött.

A mentők megpróbálták újraéleszteni a 27 éves fiatalembert, de a motoros a helyszínen belehalt - közölte a főkapitányság.

Sajnos a jó idő beköszöntével egyre gyakoribbak a motoros balesetek. Legutóbb Lentikápolnánál ütközött egy motoros egy teherautóval.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.