Sokkoló jelentés: katonai repülőgépek harcoltak földönkívüliekkel Franciaország felett

Forrás: Dreamstime -
UFO légi harc katonai repülőgépek földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jelentésben az áll, hogy az ufók mintegy 600 alkalommal csatároztak katonai repülőgépekkel Franciaoszág felett. 

A pilóták részt vettek az UFO-k elleni harcokban Franciaország felett. A földönkívüliek állítólag képesek voltak elektromágneses hullámokkal hatástalanítani a katonai sugárhajtású gépeken található fegyvereket és autopilóta rendszereket. A Top Gun pilótái Franciaország felett kerültek kapcsolatba az ufókkal - írja a Daily Star.

A Top Gun pilótái Franciaország felett kerültek kapcsolatba földönkívüliekkel. Forrás: Dreamstime

600 esetben végeztek vizsgálatot és az esetek közel felében - 290 esetben - az azonosítatlan jármű közvetlen közelsége befolyásolta a repülés biztonságát. Ebből 81 esetben a pilóták egy vagy több repülőgép-rendszert érintő elektromágneses hatásról számoltak be. 31 esetben a pilótáknak kitérő intézkedéseket kellett végrehajtaniuk, hogy elkerüljék az UFO-val való ütközést, több embert megsebesítve öt közeli találkozás során.

A mintegy 64 évig tartó tanulmány a Pentagon UAP alakulatának francia megfelelője volt. Azután kerül kiadásra, hogy közzétették az Egyesült Államok dossziéját az ufókról, amely több mint 100 közeli találkozást tartalmaz az amerikai katonai járművekkel.

Ez is érdekelhet: Biztos, hogy földönkívüliek voltak: lebegő, fényes pontokat kaptak lencsevégre az égen - Videó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.