Autómentőt gázoltak az M1-esen: fizetés helyett elütötte a járművüket megjavító férfit a kisbusz sofőrje

gázolás autómentő M1-es autópálya elütötte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakember egy műszaki hibás járművet ment javítani az M1-es autópályára, majd fizetés helyett elgázolták azzal a kisbusszal, amit ő hozott helyre.

Szombat este az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár közelében lerobbant egy bolgár kisbusz. Az autónak elszakadt az ékszíja, így lehetetlenné vált a társaság további utazása. Egy közeli autómentő vállalkozó a helyszínre érve felajánlotta a segítségét a bajba jutott külföldieknek, ők pedig éltek a lehetőséggel.

Mire a vállalkozó megjavította a meghibásodott kisbuszt, rájuk esteledett. Az autómentő már a vontató járműnél írta a számlát, amikor arra lett figyelmes, hogy a bolgárok visszaszállnak a kisbuszba, és nagy gázzal elindulnak.

A sofőr megpróbálta kikerülni az autómentőt, a vállalkozó pedig a kisbusz elé rohant, hogy megakadályozza a bolgárok fizetés nélküli távozását. Végül fékezés helyett a sofőr kikerülte az autómentőt, és elütötte a férfit.

Szerencsére a bajba jutott férfi könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Kapcsolódó: Kisteherautó gázolt halálra egy kerékpárost Esztergomban

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.