Robbantással fenyegetőzött és az orvosokra támadt egy férfi Kiskunhalason

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
gázpalack támadás részeg Kiskunhalas kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tomboló férfi robbantással fenyegetőzött, a kórházban pedig az orvosokra támadt.

A részeg férfi egy Kiskunhalashoz közeli településen kezdett inni, ami miatt egyre agresszívabbá vált, és a vendégekbe is belekötött. Az eset odáig fajult, hogy a férfi elkezdett köpködni és megtámadta az egyik vendéget, akit sörösüveggel próbált megvágni.

A részeg férfihoz mentőt kellett hívni, miután saját magát is megsebesítette a felrobbanó gázpalackkal. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Majd ezt követően az őrült férfi kiment a biciklijéhez, és az ott található gázpalackkal kezdett el fenyegetőzni, míg az végül felrobbant, így mentőt kellett hívni hozzá. A kórházban azonban ismét dühös lett, és fellázadt az ápolók valamint az orvosok ellen, akik végül nyugtatóinjekciót adtak neki - írja a Bors.

Az ügyészség a történések miatt felfüggesztett börtönt javasolt.

A szolnoki kórházban is történt egy hasonló eset: Három év börtönre ítélték a férfit, aki részegen randalírozott a szolnoki Covid-részlegén

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.