Kálmánka boncolási eredményét várja a család: "Lehet, hogy görcsöt kapott, vagy hirtelen rosszul lett!"

gyermekhalál strand Kálmánka temetés börtön tragédia édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia történt szombaton, amikor az egyik karcagi strandon belefulladt egy 7 éves kisfiú a gyógymedencébe. A börtönben levő édesapa teljesen összeomlott és mindenáron szeretne részt venni a temetésen. 

Kálmánka édesanyjával és annak új barátjával volt a strandon, amikor a felnőttek elmentek a büfébe és magára hagyták a kisfiút a medencében. Az eset tragédiába torkolott, a kisfú belefulladt a vízbe. A család már a temetést tervezi, de egyelőre a boncolás eredményére várnak.

- nyilatkozta Kálmánka anyai nagymamája a Borsnak és kiemelte, ők is nagyon szeretnék tudni, mi okozta a kisfiú halálát.

A család nagyon összetartó, nem hibáztatják az édesanyát és bíznak abban is, hogy Kálmánka édesapját is kiengedik a börtönből a temetés idejére. Természetesen ennek a költségét is állják. A férfi nagyon szeretne részt venni a temetésen, még azt sem bánja, ha bilincsben viszik oda. A kérelmet már benyújtotta, most engedélyre vár. Az engedélyt az intézet parancsnoka tudja megadni, aki elrendelheti mozgáskorlátozó eszközök használatát, kivételes esetben pedig meg is tagadhatja a temetésen való részvételt, vagy a kegyelet lerovásának engedélyezését. Az előállítás költségét minden esetben az elítélt köteles megtéríteni.

Nemrég Hajdú-Biharban történt szörnyű tragédia: vízbe fulladt egy kilenc éves fiú, aki húgával játszott egy csatorna partján, amikor beleesett a vízbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.