Emberi csontvázat rejtegetett a kertjében egy nő

Forrás: Shutterstock -
halál csontváz emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lee Sabine és férje, John még 1997-ben döntöttek úgy, hogy Walesből Új-Zélandra költöznek. Szintén ugyanebben az évben az egyik pillanatról a másikra eltűnt John, de soha senkit nem érdekelt, vajon mi történt a férfival.

Az asszony férje eltűnése után is folytatta csendes, nyugodt életét, minden idejét a kertjének szentelte. Mikor Lee egészségügyi állapota romlani kezdett, az egyik szomszédja kezdte gondozni - írja a Daily Star. A nő elárulta a szomszédnak, hogy a kertben van egy csontváz, ami csupán dekoráció.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Lee barátai a nő halála után azonban kibontották a kertben lévő csomagot, amiben emberi hulla volt, mégpedig a volt férje maradványai. Lee mumifikálta a férfi testét, így annak épsége valamennyire megmaradt, de a bomlási folyamatokat nem tudta megszüntetni. Végül kiderült, hogy a nő kőbékával vágta fejbe egykori férjét, aki többszörös koponyatörésbe halt bele.

További felkavaró eset: Gyomorforgató! Megölte terhes feleségét és kislányát, majd mellettük aludt egy hétig (18+)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.