A Fővárosi Főügyészség vádat emel öt férfival szemben, feltehetően köztük van Árpa Attila is. Az ügyben szabadságvesztést indítványoztak.

A vádirat szerint egy 33 éves férfi a 2017. évtől kokainnal és ectasyval kereskedett Budapesten. Rendszeres kokainvásárlója volt egy 49 éves férfi, aki a 2018. évtől saját magának és a baráti, ismerősi összejöveteleire meghívottaknak felkínálásra vásárolt a kábítószerből, és utóbbival azt forgalomba hozta. A 49 éves férfi 2019. márciusában 35 és 37 éves ismerőseit bízta meg, hogy vegyenek kábítószert egy ilyen összejövetelre - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a 49 éves férfi nem más, mint Árpa Attila.

Árpa Attila ellen vádat emeltekFotó: Polyák Attila - Origo

Az ügyészség öt férfi ellen emelt vádat, hármuk ellen a vád forgalombahozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette. Az ügyészség indítványozta, hogy a forgalomba hozatallal vádolt három férfit - köztük a 49 évest is - a büntetés végrehajtását próbaidőre függessze fel.

Korábban a Life.hu is beszámolt arról, hogy Árpa Attilánál egy buli alkalmával razziát tartott a rendőrség. Órákig tartó házkutatást követően a színész-rendezőt kábítószerkereskedelemmel vádolták meg.