Vádat emeltek Árpa Attila ellen: ilyen büntetést szabnának ki rá

Fotó: Polyák Attila - Origo -
ügyészség Árpa Attila vádemelés kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Főügyészség vádat emel öt férfival szemben, feltehetően köztük van Árpa Attila is. Az ügyben szabadságvesztést indítványoztak.

A vádirat szerint egy 33 éves férfi a 2017. évtől kokainnal és ectasyval kereskedett Budapesten. Rendszeres kokainvásárlója volt egy 49 éves férfi, aki a 2018. évtől saját magának és a baráti, ismerősi összejöveteleire meghívottaknak felkínálásra vásárolt a kábítószerből, és utóbbival azt forgalomba hozta. A 49 éves férfi 2019. márciusában 35 és 37 éves ismerőseit bízta meg, hogy vegyenek kábítószert egy ilyen összejövetelre - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a 49 éves férfi nem más, mint Árpa Attila.

Árpa Attila ellen vádat emeltek Fotó: Polyák Attila - Origo

Az ügyészség öt férfi ellen emelt vádat, hármuk ellen a vád forgalombahozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette. Az ügyészség indítványozta, hogy a forgalomba hozatallal vádolt három férfit - köztük a 49 évest is - a büntetés végrehajtását próbaidőre függessze fel.

Korábban a Life.hu is beszámolt arról, hogy Árpa Attilánál egy buli alkalmával razziát tartott a rendőrség. Órákig tartó házkutatást követően a színész-rendezőt kábítószerkereskedelemmel vádolták meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.