Megrázó: egy szál cigaretta okozta a halálát a férfinak

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Bécsi út Budapest cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly augusztusban történt a tragédia, amikor egy bulizó társaságtól egy férfi cigarettát kért. Cigaretta helyett azonban tettlegességig fajuló vitába keveredett, majd másnap a kórházban életét vesztette.

Tavaly nyáron, 2020. augusztus 30-án egy fiatal társaság szórakozott egy III. kerületi étteremben. Az este során többször is kimentek az utcára dohányozni és fényképezkedni.

Egyik alkalommal egy számukra ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk, hogy cigarettát kérjen tőlük. A társaságból senki nem adott neki, ami miatt szóváltás alakult ki és a társaság egyik tagja többször megütötte a férfit.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfit kórházba kellett szállítani és másnap meghalt.

A történtek után két nappal letartóztattak egy 21 éves dunaharaszti férfit, L. Rolandot, ő volt a bántalmazó. A férfit halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. Az ügy jelenleg az ügyészség előtt van - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.