Durva rohamai miatt kórházba is került az énekesnő: ez segített rajta

Forrás: Getty Images/John Phillips -
hírnév pánikroham Ellie Goulding kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellie Goulding énekesnő nem tudta feldoglozni a sikert, súlyos megfelelési kényszerrel küzdött, ami miatt pánikrohamai is lettek. 

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a hírességek élete gondtalan, pedig a fiatalon jött hatalmas hírnévhez nemcsak pénz társul, hanem rengeteg elvárás is. A világ pedig árgus szemmel figyeli a legapróbb hibát is, és sokan kegyetlenek, ha észrevesznek egyet. Ellie Goulding - akinek májusban született meg az első gyermeke - is nehezen dolgozta fel a hirtelen jött hírnevet, küzdelmeiről egy könyvben számolt be.

Ellie Goulding pánikrohamokkal küzdött Forrás: Getty Images/John Phillips

Kiderült, hogy szó szerint belebetegedett a sikerbe, vagy inkább az azzal járó megfelelési kényszerbe. A legnagyobb problémát számára a tévés szereplések, a díjátadók és az utazások jelentették. Elárulta, egy alkalommal olyan komoly pánikroham tört rá, hogy a kórházban kötött ki - írja a Bors. Mára természetesen már javult a helyzete: a férje és az edzés segített rajta.

Amikor kialszanak a fények – Gyereksztárok élete a csillogáson túl

Pénz, siker, csillogás – a hirtelen jött népszerűség még egy egyébként stabil énképpel és egészséges önbizalommal rendelkező felnőtt életét is fenekestül fel tudja forgatni, az igazán emberpróbáló feladat azonban mégiscsak az, amikor a világhírrel egy alig pár éves gyermeknek kell megbirkóznia. A show-biznisz nem gyerekjáték, a tündöklő sikertörténeteket sok esetben szomorú utójáték követi. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.