Egy horgász találta meg a Tiszába ugrott férfi holttestét

Forrás: police.hu -
holttest vízbe fulladt Tisza tiszába ugrott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálták annak a 32 éves férfinak a holttestét, aki vasárnap reggel a Tiszába ugrott. Előtte nemsokkal egy 24 éves fiú is a folyóba vetette magát.

A rendőrség ügyeletére 2021. augusztus 24-én 6 óra 39 perckor érkezett bejelentés, hogy egy horgász Szegeden, a Tisza folyóban egy ismeretlen férfi holttestét találta meg.

A szegedi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság munkatársaival együttműködve kiemelték a holttestet a vízből.

Kiemelték a Tiszába ugrott férfi holttestét Forrás: police.hu

A helyszínen elvégzett adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások megállapították, hogy a megtalált holttest, azonos azzal a férfival, aki 2021. augusztus 22-én a reggeli órákban a Bertalan hídról a Tiszába ugrott. A férfit barátnője egy Facebook posztban kérte a helyieket, segítsenek megtalálni szerelmét, de sajnos már nem volt mit tenni.

A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit vizsgálja.

Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.