Brutálisan meggyilkolta a 14 éves lányt egykori szerelme, miután kiderült, hogy várandós

Forrás: Shutterstock -
tini szerelem terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 14 éves tini lány terhes volt az osztálytársától, amiért végül az életével fizetett. Lucia Fernandez vesztét a szerelem okozta. 

Lucia az Argentínában található Mendozaban élt. Egy 15 éves fiú elcsábította őt egy elhagyatott házhoz, ahol brutálisan megverte és megölte auusztus 24-én, kedden. A lány bűne csupán annyi volt, hogy a fiú gyermekét hordta a szíve alatt.

A fiú kegyetlen módon elbánt a lánnyal, akit többször fejbe vágott egy kővel, majd körülbelül 15 alkalommal megszúrta a nyakán és a hasán. A lány holttestét a házban hagyta, ő maga pedig elmenekült a helyszínről - írja a Daily Star.

A fiatal kismamát már nem tudták megmenteni Forrás: Shutterstock

Az orvosszakértők megerősítették, hogy a fiatal lány halálát a hasán lévő mély szúrt seb okozta. A rendőrség nem sokkal később házkutatást tartott Lucia osztálytársának az otthonában, amely során megtalálták a véres cipőjét, valamint a gyilkos kést is.

Kapcsolódó cikk: Szörnyű tettel vádolják az édesanyát: ezt tette 2 éves gyermekével

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.