Nem tudtak viselkedni, ezért kidobták dubaji szállásukról a magyar zenészeket

rendőrség viselkedés BSW T Danny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klipforgatás miatt utaztak Dubaiba a magyar zenészek, azonban rövid útjuk során többször is összetűzésbe keveredtek a hatóságokkal.

Telegdy Dániel, művésznevén T. Danny ma már befutott rappernek számít, akárcsak jó barátja, KKevin. A srácok dalai többmilliós nézettségeket érnek el, és a legmenőbb fesztiválokon is rengetegen tombolnak dalaikra.

A két rapper a napokban Dubajba utazott, ahol a BSW nevű rap formáció, Metzker Viki vőlegénye, Gaben és Meklód forgatja a legújabb klipjét. Az útra velük tartott több zenész barátjuk is, köztük Rico és Lmen Prala is, és persze egy csomó fiatal, dekoratív lány, akik valószínűleg a klipben is szerepet kapnak. Már induláskor akadtak problémák, Danit és Kevint ugyanis le akarták szállítani a repülőről, és kishíján írásbeli figyelmeztetést kaptak a társaságtól viselkedésük miatt, ám izgalmas kalandjaik Dubajban sem értek véget.

A srácok Instagram-sztoriban osztották meg követőikkel, hogy egy nap után a szállásadó távozásra kényszerítette a társaságot, pedig elmondásuk szerint semmit rosszat nem tettek. A zenészek nem bánkódtak sokat, kibéreltek egy penthouse-t, amelynek saját medencéje van, és tovább élvezik a kiruccanást.

-mondja Lmen Prala sztorijában az egyik srác.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.