Megrázó részletek derültek ki a kétéves Alex meggyilkolásáról: az anya kilencszer szúrta meg

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság kisfiú Olaszország anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság ideiglenesen az apjánál helyezte volna el a kétéves Alexet, az anya azonban elszökött a gyerekkel Olaszországba, ahol megölte a kisfiút.

Katalin azért ölte meg a kétéves gyerekét, mert nem akarta, hogy az apjához kerüljön. Úgy döntött ugyanis a bíróság, hogy ideiglenesen elveszik az anyától Alexet. A nő Olaszországba szökött, ott végzett a kicsivel.

Megölte édesanyja a kétéves gyerekét - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Egy üresen álló ház udvarán szúrta meg a gyereket kilencszer. Több szúrás a mellkasán és a nyakán érte. A falu biztonsági kameráin látható, hogy elindul a helyi szupermarket felé, ahol a pénztárgép melletti szalagra tette fel a kicsi testét. A pénztárosok majd a vásárlók próbáltak segíteni a gyereken, később a mentők - hiába.

A járőrök is megérkeztek, Katalin táskájában megtalálták a véres kést. A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a bicska pengéje csonka, vizsgálják, hogy a szúrások erejétől törhetett-e el - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.