Tragédiába torkollt egy horvátországi nyaralás: pihenni indult, most az életéért küzd a fiatal lány

Horvátország tragédia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia történt egy horvátországi szállodában, ahol az egyik szoba erkélyéről lezuhant egy fiatal nő.

A 22 éves Jennifer Walsch álomnyaralása rövid időn belül horrornyaralássá változott, miután lezuhant az erkélyről és kómába esett. Két agyvérzést is szenvedett, de eltört a bokája és több csontja is. A kórházban azonnal a műtőbe vitték és életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta.

Szülei és testvére azóta is mellette vannak, ugyanis a lány még nem ébredt fel a kómából

- írja a The Sun.

Jennifer nagyon szerette Horvátországot, és korábban azt mondta, élete legjobb időszakát élte itt át, viszont nővére, Sarah pont osan az ellenkezőjét állította. Szerinte ez a négy nap volt életük legrosszabb időszaka.

"Október 2-án, szombaton kaptunk egy telefonhívást, hogy a gyönyörű húgom leesett egy erkélyről, miközben Horvátországban nyaraltunk. Én és a szüleim teljes sokkba kerültünk, mindannyiunkat lesújtott ez a szörnyű hír, nem tudva, mi fog történni a mi Jenniferünkkel. De a mi Jenünk a legerősebb lány, akit mindannyian nagyon szeretünk, és túl fog jutni ezen" – mondta Sarah.

Jennifer Walsch Forrás: uk.gofundme.com

Az orvosok most minden erejükkel azon vannak, hogy megmentsék a fiatal brit nőt.

A család a GoFundMe oldalán adománygyűjtést kezdeményezett, hogy fedezni tudják az orvosi számlákat és a lány esetleges hazaszállítását Angliába.

Borzalmas autóbaleset: szörnyethalt a magyar mentős, a felesége kómában van

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.