Hamarosan beköszönt a tél? Havas eső, jégdara zápor várható hazánkban ezeken a területeken

Forrás: MTI/Vajda János -
jég időjárás havas eső előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűvös, őszi időjárással kell számolnunk a hét további részében. Szerdán az esti órákban az Északi-középhegység térségében havas eső, jégdara és zápor is lehet.

Szerda

Felhőátvonulások várhatók elszórtan záporral. Az esti órákban az Északi-középhegység térségében havas eső, jégdara zápor is lehet. Sokfelé lesz élénk az északnyugati légmozgás. Reggel 5, délután 13 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Csütörtök és péntek

Hűvös őszi időre van kilátás. Mindkét nap lehetnek reggeli pára-, illetve ködfoltok, melyek feloszlása után változóan felhős idő valószínű, számottevő csapadék nélkül. Reggelente 0-5 fok várható, tehát többfelé lehet talajmenti fagy, sőt a fagyzugos helyeken már 2 méteres magasságban is fagyni fog. Délutánonként 12-13°C lesz.

Hamarosan beköszönt a tél? Havas eső, jégdara zápor várható hazánkban ezeken a területeken

MTI/Vajda János

Forrás: MTI/Vajda János

Hétvége

Marad a változóan felhős időjárás, csak néhol fordulhat elő zápor. Mérsékelt marad a légmozgás, ezért reggelente nagyobb területen lehet párás a levegő. A hideg reggelek után 14°C körüli maximumok várható - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.