Borzalmas: megvadult kutyafalka támadt egy pusztában kocogó nőre

támadás Argentína fiatal nő kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vadállatok rátámadtak egy fiatal nőre, aki éppen kocogni ment, de sajnálatos módon nem tudta megvédeni magát. 

A 23 éves fiatal lány, Florencia Ledesma futni indult az otthonához közel fekvő pusztába hétfő este. Florenciára vad kutyafalka támadt a nyugat-argentin Albardonban. A nő szinte a végsőkig küzdött az elvadult állatok ellen, utolsó erejével pedig kétségbeesetten felhívta bátyját, aki rendőrként dolgozott, hogy segítséget kérjen tőle. Mire a férfi a helyszínre ért, Florencia már nagyon rossz állapotban feküdt a földön, testét szinte szétmarcangolták az állatok. A férfi csak a fegyverével tudta szétkergetni a kutyákat.

A fiatal nő testén rengeteg seb keletkezett. Karja, lába és mellkasa is harapásnyomokkal volt teli. A rendőrség drón segítségével próbálta meg felkutatni az állatokat, amelyek még mindig szabadon garázdálkodnak.

Kiderült, hogy Florencia szintén rendőr szeretett volna lenni, és emiatt nagy hangsúlyt fektetett a rendszeres testmozgásra. Sajnos, azért választotta ezt a kihalt környéket, mert a közelben lévő utcákban nemrég rablás történt - írja a Daily Star.

Szörnyű tragédia: Két gyermek maradt félárván, miután egy pitbull széttépte az édesanyát (18+)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.