Sokkoló vallomás: nemi erőszak áldozata lett a modell 15 évesen, így vesztette el szüzességét

Forrás: Origo -
erőszak visszaélés Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 évesen erőszakolták meg a modellt, azóta hordozta ezt a titkot.

A brit szupermodell önéletrajzi könyvében nem csak saját múltjáról, de a modellvilágról is lerántja a leplet: szerinte a modellvilág hemzseg a szexuális ragadozóktól.

A My Body című írásban először beszél arról, hogy kamaszkorában megerőszakolták, így vesztette el szüzességét. Az erőszaktevő ráadásul a barátja volt, aki ráerőszakolta magát. A tettest Owenként nevezte meg, de valószínű, hogy ez csak álnév:

"Miért nem sikított a 15 éves énem, ahogy a tüdejéből kifért? Ki tanított meg arra, hogy ne sikítsak? Gyűlöltem magam. Senkinek nem mondtam el, mi történt azon a hétvégén Owennel. Nem egyeztem bele a szexbe. Olyan fiatal voltam. Soha nem szexeltem azelőtt."

Sajnos a modell esete nem egyedik. Sophie Ellis-Bextor szeptemberbe beszélt arról, hogy 17 évesen egy 19 éves színész erőszakolta meg, így vesztette el a szüzességét. A 42 éves énekesnő szintén életrajzi könyvében írt az őt ért traumáról.

Emily Ratajkowski Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.