Társkeresőn ismerkedett: milliókat csalt ki áldozataiból a magyar nő

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
pénz Karcag csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A paksi rendőrök elfogtak egy 44 éves karcagi nőt, aki egy társkeresőn csaknem kilenc és fél millió forintot csalt ki egy 43 éves férfiból.

A feljelentést egy paksi lakos tette még 2020-ban: a nővel egy társkereső oldalon találtak egymásra. Az asszony addig ügyeskedett, míg a különböző kitalált történetek a férfinál célba értek és hónapok alatt több mint másfél millió forintot csalt ki - írja a Ripost.

A paksi rendőrök a nyomozás során arra a megállapításra jutottak, hogy a 44 éves nő még legalább 42 másik férfit is átvert, akiktől különböző indokokkal - megélhetésre, gyermeke gyógyszerének kiváltására - pénzt kért kölcsön. Az eddig kihallgatott sértettektől kilenc és fél millió forintot csalt ki az elmúlt másfél évben. Miután megkapta a pénzét, azután már csak bottal lehetett ütni a nyomát.

A nő rengeteg pénzt kicsalt az áldozataitól. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az asszony akkor sem fejezte ezt be, amikor az első kihallgatását követően az ország két különböző pontján is felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A nőt november második hetében hallgatták ki gyanúsítottként a Paksi Rendőrkapitányságon, ezt követően pedig őrizetbe is vették. A Szekszárdi Járásbíróság bírája pedig elrendelte a letartóztatását.

A paksi rendőrök most azt vizsgálják, hogy a nő hány férfit vert át az elmúlt időszakban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.