"Azt hittem, meg fogok halni" - élettársa verte félholtra az olimpiai bajnok sportolót

cselgáncs Alan Smith erőszak családon belüli erőszak Margaux Pinot bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Margaux Pinot, aki vegyescsapattal olimpiai bajnoki címet nyert, a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amin jól láthatóak az élettársa által okozott sérülései. A családon belüli erőszakért felelős edzőt bizonyíték hiányában már elengedte a bíróság.

Pinot a Twitter-oldalán osztotta meg a képet, amin látszik, hogy élettársa súlyosan bántalmazta. "A szombatról vasárnapra virradó éjszakán áldozatul estem az élettársam által elkövetett támadásnak az otthonomban" - írta a Nemzeti Sport a francia L'Equipe lapra hivatkozva. "Inzultált, megütött, majd többször is beütötte a fejemet a padlóba. Végül még fojtogatott is."

"Azt hittem, meg fogok halni. Több sérülést is elszenvedtem. Többek között eltört az orrom, ami azt jelenti, hogy minimum tíz napig nem tudok dolgozni. Ma úgy döntött a bíróság, hogy elengedi őt. Mennyit érnek a védelem rágalmazó szavai, az én sebeim és a lakásom padlóján heverő vérfoltokkal szemben? Mi hiányzott? Hogy meghaljak? Talán a cselgáncsnak köszönhetem az életemet."

A 38 éves Alan Smith tagadta a vádakat, szerinte a sérülések a sok edzés miatt keletkeztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.