Váratlan fordulat! Megdöbbentő dolgot állít Alec Baldwin a végzetes balesetről

Forrás: AFP/Angela Weiss -
forgatási baleset tévéinterjú Halyna Hutchins Rust (film) Alec Baldwin halálos forgatási baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben sokkolta a világot a hír, hogy Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lelőtt két stábtagot legújabb filmjének, a Rust című westernnek forgatásán. A két sebesült közül az egyikük életét veszítette, míg a másik áldozat életben maradt.

Heteken át mindenki azt találgatta, hogy kerülhetett éles lőszer a kellékfegyverbe, és miért nem tartották be azokat a biztonsági előírásokat, amikkel megelőzhető lett volna a tragédia. Ugyan már több hét is eltelt a baleset óta, most sem tudják, kinek a hibája vezetett a fiatal operatőr, Halyna Hutchins halálához.

A gyilkos lövést Alec Baldwin adta le, aki sokáig nem nyilatkozott a sajtónak, ha mégis, csak pár percre válaszolt a kérdésekre. A héten azonban exkluzív interjút adott az egyik amerikai hírcsatornának, amihez egy előzetest is kiadott a tévétársaság. A részletben megdöbbentő kijelentést tett a színész.

Forrás: AFP/Angela Weiss

– idézte a Bors a színészt, aki még hozzátette, hogy elképzelése sincs arról, hogyan kerülhetett éles töltény a pisztolyba, vagy egyáltalán a forgatás helyszínére. Az interjút amerikai idő szerint csütörtök este vetítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.