Felcsaptak a lángok Budapesten: a helyszínre több, mint nyolcvan tűzoltó érkezett

Forrás: shutterstock -
tűzoltás Kispest tűzoltók tűz Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eloltották a lángokat Budapest XVIII. kerületében, a Fáy utcában egy faipari telephelyen hajnalban keletkezett tűznél - írta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szombat délelőtt a honlapján.

Kisdi Máté szóvivő közölte: a tűzoltók az utómunkálatokat végzik, a még izzó, füstölő részeket tárják fel és oltják el. A helyszínre több mint nyolcvan tűzoltó érkezett harminc gépjárművel. A helyszínen és a környező utcákban végzett mérések nem mutattak ki egészségre káros koncentrációt a levegőben - írták.

A helyszínre több, mint nyolcvan tűzoltó harminc gépjárművel érkezett. Forrás: shutterstock

Az FKI szóvivője korábban azt közölte, hogy a tűz az épületben 150 négyzetmétert, a tetőn mintegy ezer négyzetmétert érintett. A csaknem négyezer négyzetméteres, kétszintes épület belső helyiségében műanyagszármazékok gyulladtak meg. A lángok a környező lakóépületeket nem veszélyeztették.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.