Nehéz feladat vár Risztov Évára: nagy kihívásra készül az olimpikon

Forrás: Facebook/Risztov Éva -
Nemzeti Sport rádió Risztov Éva rádiós műsorvezető Sportrádió Risztov Éva rádió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Risztov Éva emlékezetes körülmények között, tíz évvel ezelőtt lett olimpiai bajnok. A sportoló az elmúlt időben több tévéműsorban is szerepet vállalt, most viszont egy merőben új feladattal kell megbirkóznia.

Risztov Éva lesz a január 17-én induló Sportrádió egyik műsorvezetője. Az olimpiai bajnok úszónő vállalta el az ország első és egyetlen sport tematikájú rádiójában megszólaló reggeli műsor vezetését. A feladattal persze nem egyedül kell majd megküzdenie, ott lesz mellette a rutinos tévés-rádiós Harsányi Levente is.

– mondta nevetve Éva a Ripostnak.

Új terepre merészkedik Risztov Éva Forrás: Facebook/Risztov Éva

„Nincs mese, néhány nap múlva megszólal a Sportrádió, és nekem is meg kell szólalnom. Persze, nem félek, mert mindig szerettem a nehezebb feladatokat is, ráadásul nem szégyellek tanácsokat, segítséget kérni a nagy rutinnal, sok tapasztalattal bíró kollégáktól. Különösen Levi, Harsányi Levente az, akitől a legtöbbet tanultam, akivel reggelente, pontban hat órakor ébresztjük majd a kedves hallgatókat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.