A bedrogozott férfi 180-nal száguldozott, kisgyerekkel a hátsó ülésen

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
drog üldözés rendőr gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi a rendőrök elől menekült bedrogozva. Az autóban vele volt a barátnője és annak a kisgyermeke is. 

Kábítószer birtoklás, új pszichoaktív anyaggal visszaélés, bódult állapotban elkövetett járművezetés és bűnpártolás miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség abban az ügyben, amelyben egy férfi bedrogozva, 180 km/h sebességgel száguldozott a rendőrök elől menekülve autójával úgy, hogy vele volt barátnője és annak kisgyermeke - írja a Ripost.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az eset még 2020. szeptember 23-án, késő este történt. A férfi extasyt és egyéb dizájner drogot fogyasztott, ezután barátnőjével és annak gyermekével autóba ültek. A kisgyereket gyerekülés helyett a hátsó ülésen elhelyezett pótkerékre ültették.

Miután a rendőrök megpróbálták megállítani, a férfi száguldozni kezdett, 170-180 km/h-ás sebességgel próbált eltűnni a rendőrök elől. Végül az üldözésbe bekapcsolódott egy másik járőrpáros is, akik autójukkal keresztbe állva végül megállásra kényszerítették a férfit.

Kiderült, hogy a férfi és a barátnője is fogyasztott kábítószert, a nő ráadásul melltartójába rejtette a drogot, amit a rendőrök megtaláltak nála.

A férfit kábítószer birtoklás, pszichoaktív anyaggal való visszaélés és bódult állapotban elkövetett járművezetéssel vádolja az ügyészség, barátnőjét bűnpártolással és kábítószer birtoklással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.