Az elmúlt hónapok nem kedveztek a kapcsolatoknak, sok sztárpár jelentette be, hogy hiába harcoltak egymásért, nem tudták megmenteni szerelmüket. Úgy tudni, van még egy sztárpár, akik hamarosan bedobják a törölközőt. 

Több sztárpár is szakított az elmúlt hónapokban: Horváth Gréta és Meggyes Dávid, Stana Alexandra és Köcse György, valamint Kulcsár Edina és Csuti is bejelentették, hogy sajnos véget ért a kapcsolatuk. Úgy tudni, van még egy sztárpár, akinek az élete már csak a kirakatban idilli, a zárt ajtók mögött viszont már csak feszültség, könnyek és veszekedés van. 

Újabb szakítás a láthatáronForrás: Shutterstock

"Ahol gyerek van, a szülők végtelenségig küzdenek azért, hogy egyben tartsák a családot, ők is ezért küzdenek. Próbálnak kitartani egymás mellett, de a szívük mélyén mindketten tudják, hogy menthetetlen a közös életük. Régóta küzdenek egymással, egymásért, bár, aki csak a közösségi médiából, tévéből ismeri őket, nem is gondolja, hogy komoly baj van. Azt persze csak ők tudják, mi zajlik a négy fal között, de sajnos azt kell mondanom, csak idő kérdése, hogy bejelentsék az elválásukat. Bármennyire is szeretik egymást, olyan a kapcsolatuk, mint egy időzített bomba, előbb vagy utóbb hatalmasat fog robbanni" - mondta a Best magazinnak a pár ismerőse.