Különös dolgot fedezett fel az ufószakértő a Marson: úgy véli, ez bizonyítja, van ott intelligens élet

Forrás: Science Photo Library/SEBASTIAN KAULITZKI/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Sebastian Kaulitzki/Science Phot -
élet Mars UFO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NASA fotót böngészve bukkant különös dologra a Marson Scott C. Waring: szerinte ez bizonyítja, hogy van élet azon a bolygón.

Scott C. Waring előszeretettel nézi át a NASA által készített felvételeket, magát pedig ufószakértőnek tartja. Elméleteiről, észrevételeiről és meglátásairól pedig blogot vezett. Itt tette közzé a legutóbbi felfedezését, amely a Marsról szól. A bolygóról készített felvételek tanulmányozása közben ugyanis különös dolgot fedezett fel.

A szakértő úgy véli, felfedezése az intelligens életet bizonyítja Forrás: Science Photo Library/SEBASTIAN KAULITZKI/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Sebastian Kaulitzki/Science Phot


Úgy véli, hogy az egyik felvételen egy kis lény látható fekvő helyzetben, ahogy biztosnágos távolságból figyeli az egyik marsjárót. Azt gondolja: ez bizonyíték arra, hogy a Marson van élet.

"Az egy láb (30 cm) magas kis rózsaszín lény fekvő helyzetben látható, sötét öltönyt visel, de az egyik vállán egy szürke tárgy van, úgy néz ki, mint egy hátizsák. Még lábnyomok is láthatóak mögötte" - idéz a Bors a férfi blogjából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.