Borzalmas tragédia! Hat éven keresztül keresték a nőt: saját lakásában találták meg a holttestét

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság holttest eltűnt tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő még 2016 januárjában tűnt el, a családja és a rendőrség is kereste. A nő holtteste mindvégig a saját lakásában volt.

Rémes történet látott napvilágot egy hat évvel ezelőtt eltűnt kijevi nővel kapcsolatban. A 43 éves nő, Oksana Sivak még 2016. január 2-án tűnt el. A családja végig azt gondolta, hogy a nő elment otthonról, és már nem tér haza többé, de az igazság sokkal rémesebb volt ennél.

(Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nő lánya éppen az erkélyt lomtalanította, amikor meglátott egy betondobozt, ami jellegzetes szagot árasztott. A lány ekkor azonnal felhívta a rendőrséget - írja a Bors.

Amikor a rendőrök kinyitották a dobozt, megtalálták az eltűnt nő mumifikálódott holttestét. A helyi sajtó állítása szerint a nő halálának oka egyelőre ismeretlen, de az a legvalószínűbb, hogy hat évvel ezelőtt gyilkosság történt.

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy újpesti társasház harmadik emeleti lakása - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerdán.

Szén-monoxid mérgezés miatt halhatott meg két ember az V. kerületi Deák téren egy aláírásgyűjtő sátorban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.